Üniversitemizde Erasmus Değişim Programı hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla “Değişim Programlarını Anlamak” isimli panel düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen panele, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Bekir YÜKTAŞIR, akademik-idari personelimiz ve öğrencilerimiz katıldılar.

Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Sayın Hazar KABA’nın yaptığı panelde, Öğr. Gör. Sayın Merve Feryal ASHMAWY tarafından Erasmus Değişim Programına katılım şartları ve program süreci ele alındı.

Panelde Erasmus Değişim Programından daha önce faydalanan öğrencilerimiz Sayın Yavuz ÇETİN ve Sayın Gülpınar DURMAZ da arkadaşlarıyla deneyimlerini paylaştılar.

Panel sonunda Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL, panele konuşmacı olarak katılan öğrencilerimiz Sayın Yavuz ÇETİN ve Sayın Gülpınar DURMAZ’a hediye takdiminde bulundu.